Mit jelent a Mighty Leaf Tea név?


Elsősorban a világ egyik legjobb teáját. A fonetikus írással májtilífként ismert tea neve egy angol szójátékon alapszik, és így kettős jelentéssel bír: az elsődleges jelentése nagyszerű levél, de kimondva akár az én tealevelemnek is érthető. Függetlenül attól, hogy melyik jelentést tartja az Önhöz közelebb állónak, a Mighty Leaf Tea hallatán biztos lehet benne, hogy Ön a világ egyik legjobb teamárkájának nevét hallja. Ennek oka egyszerűen az, hogy a Mighty Leaf teák egyes fajtái kiváló főzeteket és forrázatokat adnak. Széles kínálatban egyesülve olyan palettát alkotnak, melyből válogatva minden bizonnyal Ön is megtalálja saját kedvenceit, akárcsak barátai és vendégei.

Honnan származik a Mighty Leaf Tea?


A Mighty Leaf Tea Kaliforniából, a világ egyik legfontosabb élelmiszeripari és innovációs központjából származik. E két jellemző megjelenik a Mighty Leaf selyemfilteres teában is, hiszen a kiváló tealevelek és egyéb összetevők egy saját fejlesztésű, természetes alapanyagból készült, a környezettudatosságot is szem előtt tartó selyemfilterben kerülnek az Ön csészéjébe.

A Mighty Leaf Teák összetevői a világ számos országából, sokféle különleges termőhelyről származnak, hiszen a prémium minőség eléréséhez a legmegfelelőbb forrásból szükséges beszerezni az alapanyagokat. A kínálatban több olyan különleges fajta is szerepel, amelyek esetében a beszerzés csak egyetlen termőhelyről lehetséges, mivel az adott teát csak a világ egyetlen régiójában termesztik. A kevésbé kuriózum számba menő teák esetében is elsődleges szempont a minőség, így biztos lehet benne, hogy harmonikusan kiegyensúlyozott ízű főzetet készíthet olyan Mighty Leaf fajtával is, amely selyemfilterében akár több kontinensről származó összetevők elegyednek egymással.

Mi a Mighty Leaf Tea Magyarország Webshop?


Cégünk 2006 óta folyamatosan foglalkozik a Mighty Leaf Teák hazai forgalmazásával. Kezdetben Magyarország legjobb éttermei és szállodái között volt csak olyan, amelyek kínálatában megszokott volt a Mighty Leaf Tea, de tapasztalataink – és a konzisztensen magas minőséget igénylő teakedvelők körének – bővülésével közvetlenül elérhetővé tettük a teljes kínálatot, az otthoni vagy irodai környezetnek megfelelő kiszerelésekben. A kiváló minőségnek és elegáns megjelenésnek megfelelően magas színvonalú szolgáltatás folyamatos fenntartásával törekszünk arra, hogy a teakedvelők sokaságának biztosítsuk a világ egyik legjobb teáját.