FIZETÉSRE két módon van lehetősége: utánvéttel vagy banki előre utalással.

Ha Ön előre utalást választ, a megrendelés elfogadását megerősítő Email megérkezését követő 2 munkanapon belül utalja el a Webshop

10402142-50526577-83721013

számú, K&H Banknál magyar forintban vezetett folyószámlájára megrendelésének végösszegét. Az utalás közlemény mezőjében kérjük pontosan adja meg a Webshop által Önnek elküldött megrendelés számot, és úgy utaljon, hogy a számlán pontosan az az összeg kerüljön jóváírásra, amely megrendelésének végösszegével megegyezik, tehát vegye figyelembe, hogy milyen esetleges díjak, stb. terhelhetik a tranzakciót. A megrendelést tartalmazó csomagot a megfelelő jóváírást követően küldi el a Webshop a címzettnek.

Ha Ön utánvétes fizetést választ, akkor a címzettnek forint készpénzben kell kifizetnie a megrendelés végösszegét a futárnak. Ha a címzett más személy, mint a megrendelő, akkor kérjük, hogy értesítse a címzettet a vásárlással, szállítással, fizetéssel összefüggő minden őt érintő körélményről és tudnivalóról, mert ezt a Webshop nem teszi meg. Az utánvét szolgáltatásért a Vásárlás befejezése folyamatban a Fizetési Mód Választás lépésénél az Utánvét tételnél feltüntetett díj kerül felszámolásra, amelyet a fizetendő végösszeg tartalmazni fog.

A számla formája E-számla, amelyet hitelesített PDF csatolmányként fog megkapni Emailben. Az E-számla megfelel minden jogszabálynak, csak elektronikus formában érvényes – bár kinyomtatható –, és kiállítását követően papír alapú számlára nem cserélhető. A Webshopban történő vásárlással Ön elfogadja az E-számla formájában történő számlázást.