Mighty Leaf Tea Webshop Magyarország

A Mighty Leaf Tea Különleges Minősége

Mighty Leaf Tea: a szálas tea zamata, a filteres tea egyszerűsége.

A Mighty Leaf Tea kiemelkedő minőségének kulcsa, hogy a kiváló beltartalmat olyan saját fejlesztésű selyemfilterbe csomagoljuk, amely segíti érvényesülni az ízeket, de kizárja a mellékízek megjelenését a csészében.


 1. Fehérítetlen:

  A selyemfiltereket fehérítőanyagoktól menetes, 100%-os pamutfonallal varrjuk körbe.


 2. Ragasztótól és fémkapocstól mentes:

  Ellentétben más márkákkal, nem használunk sem ragasztóanyagot sem fémkapcsokat a filter lezárásához: nincs kellemetlen mellékíz, védi a környezetet.

 3. 100% biológiailag lebomló:

  selyemhálónkat kukoricából állítjuk elő, ezért használat után az egész filter és tartalma egyben komposztálható, természetes úton elbomlik.

 4. Informatív címke:

  A teafajtánként más-más színnel jelöljük a filtereket, hogy könnyen azonosítható legyen a koffein-szintje, és feltüntetjük a javasolt áztatási időt is.

 5. Extra hely:

  Sok üres tér van a filterben, hogy a tealeveleknek legyen hova terjeszkedniük amikor meleg vízbe kerülve megduzzadnak, mert így tudják legjobban átadni íz- és ásványi-anyagaikat és a vitaminokat.

 6. Kiváló beltartalom:

  Selyemfiltereink csak gondosan kiválasztott, egész szálas teákat, illetve gyümölcsöket, fűszereket, tartalmaznak; ellentétben egyes márkákkal, amelyek papírfilterekbe rejtve akár gyártásból visszamaradt silány port is forgalmaznak.