SZÁLLÍTÁS csomagolással Magyarország területére egységesen: 1300 Ft
(Tartalma: 27 % áfa)
Kiegészítő szolgáltatásként igényelhető személyazonosítás mellett történő kézbesítés: +650 Ft
(Tartalma: 27 % áfa)

Mivel a megrendeléseket tartalmazó csomagokat a futárszolgálat munkanapokon 8-17 óra között kézbesíti, ezért gyakori, hogy a megrendelők munkahelyükre kérik a csomag kiszállítását. Például ezekben az esetekben, vagy ajándékként másnak küldött csomag esetén a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, ezért Önnek lehetősége van számlázási címtől eltérő szállítási címet és címzett személyt megadnia. Kérjük, fontolja meg, hogy ki és hol fogja tudni átvenni a csomagot, és annak megfelelően adja meg az adatokat, különös tekintettel arra, hogy a szállítás pontos ideje előre nem meghatározható.

A csomagokat megbízott partnerünk, a GLS Csomag-Logisztikai Kft. (www.gls-hungary.com) kézbesíti a címzettnek, amely ingyenes lehetőséget biztosít saját ügyfélszolgálatán (munkanapokon 7-20 óra között, a 36 1 802-02-65 telefonszámon, a GLS csomagszám alapján) az esetlegesen a feladást követően szükségessé váló koordinációra (pld. ha valamilyen előre nem látható körülmény, változás merül fel, amely a kiszállítást befolyásolja). Kérjük tehát, hogy a címzett haladéktalanul közölje a futárcéggel, ha a megrendeléskor megadottakhoz képest bármi változás következik be, és feltétlenül egyeztessen az új körülmények szerinti szállításról.

Fontos tudnia, hogy a futár nem kér személyazonosítást az átvevőtől, és a megrendelést tartalmazó csomagot nem csak a címzett veheti át (bár külön igény jelzése és kapcsolódó kiegészítő szolgáltatási díj ellenében egyéni személyazonosítás mellett történő átadás is kérhető). Az alapszolgáltatás részeként a futár nem ellenőrzi az átvevő személy személyazonosságát, továbbá a csomagok kiadása a címzett vagy más olyan személy aláírása és nevének megadása ellenében történik, akikről a körülmények szerint feltételezhető, hogy jogosultak a csomagok átvételére. Ide sorolandók mindenekelőtt a címzett helyiségeiben jelen lévő személyek és a meghatalmazással rendelkezők. Mivel a csomag megfelelően kézbesítettnek tekintendő az átvételi igazolással, ezért ha a fentiek szerint Ön nem lehet biztos abban, hogy a csomag eljut Önhöz (vagy a címzetthez) a fent (alapszolgáltatásként) leírt kézbesítési rend szerint, akkor mindenképpen rendelje meg a személyazonosítás mellett történő kézbesítést is. Ennek díja 650 Ft. és mindenképpen még webshopban történő megrendelés napján elküldött Emailben kell megrendelnie a kiegészítő szolgáltatást.

A szállítás díjában benne van egy ingyenes második kézbesítési kísérlet ugyanazon a címen és napon, ahol az első kézbesítési kísérlet esetlegesen nem volt sikeres, de ettől függetlenül kérjük a címzett aktív közreműködését a csomag átvételével kapcsolatban.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

Legjobb esetben megrendelését már másnap átveheti a futártól, de gyakoribb, hogy a kiszállítás a megrendelést követő második munkanapon történik. A Webshop utánvétes megrendelés esetén a vételi ajánlat elfogadását, előre utalásos fizetés esetén a fizetendő összeg jóváírását követő 5 munkanapon belül vállalja, hogy a megrendelést tartalmazó csomagot a futárnak kiszállításra átadja. Futár a csomag átvételét követő második munkanap végéig vállalja a címzett részére történő kézbesítést.

A Webshop csomagolási díjat első kiszállítás esetében nem számít fel.